Zit er in FIFA 19 Champions League?

  Komt er in FIFA 19 Champions League? De kans zit er in dat dit gaat gebeuren. Konami heeft namelijk na de finale van het kampioenenbal in 2018 de rechten niet meer handen. Een kans voor EA om de licentie op te pikken en toe te voegen aan de game.

  Met het beëindigen van de overeenkomst tussen Konami en de Champions League komt er een einde aan een samenwerking van tien jaar. Hiermee komen de rechten dus op straat te liggen, maar wellicht dat het te laat is om de licentie binnen te slepen voor EA en dan ook nog aan de game toe te voegen. Desalniettemin blijft de kans aanwezig dat we in FIFA 19 met het toernooi aan de slag kunnen gaan.

  FIFA 19 Champions League game

  Mocht EA uiteindelijk de licentie van het voetbaltoernooi kopen, dan is het ook nog maar de vraag of we er in de volgende FIFA's mee aan de slag kunnen. Zo bracht de Canadese uitgever een aparte Champions League game uit van de seizoenen 2004/05 en 2006/07.

  Het is nu allemaal nog speculatie, maar één ding is zeker: de rechten zouden een enorme boost zijn voor de FIFA games. Zo kun je het verhaal in The Journey ook een stuk interessanter maken met de Champions League. Dan kunnen we de voetbalwereld een stukje verder veroveren met Alex Hunter.

  FIFA 18

  Verkijgbaar vanaf 29 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.