Ziggo offline films kijken vanaf nu mogelijk

  Voor Ziggo klanten is het vanaf nu mogelijk om films en series te downloaden in de Ziggo Go-app, en die offline te streamen. De Ziggo offline functie is vanaf nu beschikbaar op smartphones en tablets.

  De films en series die te downloaden zijn, zijn gekenmerkt met een downloadtekentje naast de kijken-knop. Niet alle films en series zijn te downloaden, vandaar dat er bij sommigen wel een tekentje staat en bij andere niet.

  Per abonnee kun je op twee apparaten programma's downloaden en kijken. Als je voor het eerst wilt downloaden, vraagt Ziggo je om je apparaat te registreren.

  Wat kun je kijken met de Ziggo offline functie?

  Ziggo heeft natuurlijk zelf al een ruim aanbod aan films en series, maar gebruikers met een Movies & Series L- of XL-pakket kunnen ook series van HBO downloaden.

  De films en series die je download, blijven maximaal een maand offline beschikbaar. Hierna worden ze automatisch verwijderd van je toestel. En als het programma eenmaal is bekeken, verwijdert Ziggo hem automatisch na twee dagen.

  Deze nieuwe functie is dus perfect voor als je vaak onderweg bent maar toch je favoriete serie wilt kijken. Bekijk hier ons lijstje van de 10 beste series om te kijken voor als je onderweg bent!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.