Zes nieuwe Xbox One backwards compatible games toegevoegd

  De lijst met Xbox 360 games die op de Xbox One gespeeld kunnen worden is vandaag weer gegroeid. Er zijn zes nieuwe Xbox One backwards compatible games toegevoegd aan de lijst.

  Zowel Dead Space 2 als Dead Space 3 zijn nu speelbaar op de Xbox One. Het eerste deel uit de horror gamesserie was al backwards compatible, net als de spin-off Dead Space Ignition. Hiermee zijn nu alle delen uit de Dead Space franchise nu op de Xbox One te spelen. Het laatste deel uit de Dead Space serie, Dead Space 3, kwam in 2013 uit.

  Nieuwe Xbox One backwards compatible games

  Ook worden er vier nieuwe games van ontwikkelaar Cabela toegevoegd aan de lijst met backwards compatible games. Het gaat om de titels Hunting Expedition, Dangerous Hunts 2013, Alaskan Adventures en Survival: Shadows of Katmai. Deze vier titels zijn allemaal games waarin je als jager op zoek gaat naar nieuwe prooien. Dit soort games zijn de specialiteit van Cabela.

  Ben je benieuwd naar welke Xbox 360 games nog meer op de Xbox One te spelen zijn, dan kun je op de site van Xbox een lijst vinden. Ook hebben wij een aantal specials met een overzicht van backwards compatible games, en een top 5, top 9 en top 10 backwards compatible games.

  Dead Space 2

  Verkijgbaar vanaf 27 january 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.