Zes nieuwe Jump Force personages en online ervaring onthuld

  Vandaag zijn zes nieuwe Jump Force personages aangekondigd, waarmee je volgend jaar in de game kunt spelen. Daarnaast wordt er een nieuwe wereld bekend gemaakt en zijn we meer te weten gekomen over de online ervaring van het spel.

  Ze zijn dan misschien wel voor het eerst speelbaar, maar ze zijn niet nieuw gecreëerd. De zes nieuwe Jump Force personages zijn namelijk een aantal van de grootste personages uit Hunter X Hunter, One Piece en Dragon Ball Z.

  Zes nieuwe Jump Force personages

  Uit Hunter X Hunter zijn dat Gon, de jongen die zijn vrienden altijd op de eerste plaats zal zetten, en Hisoka, wie zijn duistere kant goed verborgen weet te houden door zijn vrolijke verschijning.

  Sanji, Sabo en Blackbeard zijn bekend van de One Piece serie. Sanji zal zijn vrienden altijd beschermen en het gevecht met iedereen aangaan. Sabo gebruikt vuur wanneer hij het gevecht aangaat. Blackbeard heeft door middel van zijn Devil Fruits de controle over de duisternis en kan ook nog eens aardbevingen veroorzaken.

  Tot slot is er nog Vegeta uit Dragon Ball Z. Vegeta was natuurlijk ooit de tegenstander van Goku, maar in Jump Force vechten ze zij aan zij om de aarde te beschermen.

  Naast deze zes nieuwe personages is er ook nog de nieuwe Namek arena. De planeet uit de Dragon Ball Z wereld, waar Frieza verloor van Goku.

  Online ervaring met vier werelden

  Verder werd er iets meer over de multiplayer verteld. In de online lobby kunnen spelers hun persoonlijke personage aanpassen en laten zien aan andere spelers. De grote lobby bestaat uit vier werelden: die van Naruto, One Piece, Dragon Ball Z en de echte wereld.

  Lees onze special als jij meer wil weten over de nieuwe Jump Force features!

  Jump Force

  Verkijgbaar vanaf 15 february 2019

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.