Zeldzame Pokemon GO Pokemon continent gebonden

  Het verhaal gaat dat er vier zeldzame Pokemon GO Pokemon alleen in enkele continenten te vangen zouden zijn. Dit zou betekenen dat er toch iets meer bij komt kijken dan een rondje in je park lopen.

  De zeldzamen Pokemon GO Pokemon waar het om gaat, zijn Farfetch'd, Kangaskhan, Tauros en Mr. Mime. Volgens het forum Serebii, waarop alle informatie over de verschillende Pokemon staat, zouden de vier continent gebonden zijn. Iedere Pokemon zou een weerspiegeling zijn van het dier dat in het betreffende continent leeft.

  Zo zou Farfetch'd alleen in Azie te vangen zijn, vanwege zijn uiterlijk als Oosterse vogel. Kangaskhan is een kangeroe en daarom alleen in Australie te vangen. Tauros een Noord-Amerikaanse buffel, dus in Amerika. En als laatste Mr. Mime die uiteraard gezien wordt als mime speler en daarom alleen in Europa te vinden is.

  Zeldzame Pokemon GO Pokemon (gelukkig) ook in eieren

  Mocht je toch je collectie vol willen krijgen dan zul je toch wat over moeten hebben voor deze zeldzame Pokemon GO Pokemon. Al heb je geluk. Je hoeft niet per se de hele wereld over te reizen om de Pokemon te vinden. Je kunt ze namelijk ook uit 5 kilometer eieren krijgen. Dat wordt lopen!

  Voor alle nieuws, specials, tips & tricks omtrent de Pokemon GO app kan je terecht op onze Pokemon GO pagina.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.