Zelda game wint GOTY prijs op Game Developers Choice Awards

  Op de 18e editie van de Game Developers Choice Awards heeft de Zelda game Breath of the Wild de Game of the Year prijs gewonnen. De ceremonie werd gehouden in het Moscone Center in San Francisco.

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild heeft al meerdere prijzen gewonnen en daar zijn er nog drie aan toegevoegd. Op de 2018 Game Developers Choice Awards won de Zelda game de Game of the Year prijs en de prijs voor de Beste Audio en het Beste Design. Het evenement werd gehouden in het Moscone Center in San Francisco, Verenigde Staten. De gehele ceremonie is terug te zien op Twitch.

  Zelda game niet de enige winnaar

  Naast Breath of the Wild waren er ook prijzen voor onder andere Horizon Zero Dawn, van Nederlandse ontwikkelaar Guerilla Games, en Cuphead. Horizon won een onderscheiding voor Beste Technologie terwijl Cuphead de prijzen voor Beste Debuut en Beste Visuele Kunst. Voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild is het al de zoveelste onderscheiding.

  De succesvolle game was ook al de grote winnaar van de DICE Awards 2018 en The Game Awards. Niet zo gek dus dat er al wordt gewerkt aan een nieuwe game in de Zelda serie.

  The Legend of Zelda Breath of the Wild

  Verkijgbaar vanaf 3 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.