Zelda Breath of the Wild update vermindert framedrops

    Er is een nieuwe Breath of the Wild update verschenen. Door deze patch te downloaden kun je het aantal framedrops verminderen.

    Nintendo heeft bij het uitbrengen van de patch achterwege gehouden wat de Breath of the Wild update precies aanpast. De enige melding bij de update is dat het voor een prettigere speelervaring zou moeten zorgen.

    Breath of the Wild update

    Op het gameforum NeoGAF hebben gebruikers onderzocht wat er nou allemaal is aangepast. Zij vonden dat de framerate een stuk stabieler is geworden na de update. De Korok Forest en het Great Plateau stonden er bekend om dat ze soms wat moeite hebben om de framerate constant te houden. Spelers merkten na de update dat deze gebieden een stuk stabieler waren.

    De The Legend of Zelda Breath of the Wild update is beschikbaar op beide versie van de game. De patch is slechts 167MB groot en zal beschikbaar zijn zodra je jouw console opstart.

    Breath of the Wild is 3 maart uitgekomen voor de Switch en Wii U. Beide versies zijn subliem en wisten hoge ogen te scoren in de reviews. De Switch versie kreeg van ons een 9,8 en de Wii U versie kreeg van ons een 9,5.

    The Legend of Zelda Breath of the Wild

    Verkijgbaar vanaf 3 march 2017

    Meer over deze game

    © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.