Zelda Breath of the Wild patch maakt Japanse audio mogelijk

  The Legend of Zelda Breath of the Wild patch voegt negen nieuwe gesproken en ondertitelde talen toe. Het is nu mogelijk om naar de originele ingesproken stemmen te luisteren met Nederlandse ondertiteling.

  Nintendo heeft dit nieuws aangekondigd in een persbericht waarin ook de eerste details zijn aangekondigd van het eerste DLC pack van Zelda Breath of the Wild. De patch wordt de ‘Voice Pack DLC’ op Wii U genoemd en maakt de combinatie tussen alle beschikbare audio opties en ondertiteling mogelijk.

  Dat houdt in dat je de game uiteindelijk kunt spelen met de originele Japanse audio, met Engelse of Nederlandse dub. Als je op dit moment een derde/vierde of vijfde taal aan het leren bent kun je Zelda Breath of the Wild nu ook volledig in het Russisch, Frans, Spaans, Duits en Italiaans spelen.

  Zelda Breath of the Wild patch mogelijkheden te zien in launch trailer

  Op het moment dat Nintendo de release datum van The Legend of Zelda Breath of the Wild had aangekondigd voor de Switch en Wii U, lieten ze een dramatische scene zien waarbij Zelda flink huilt. Van deze scene heeft een handig persoon een supercut gemaakt met alle beschikbare talen in de game.

  Zo kon je duidelijk en direct de verschillen tussen de talen zien en horen. Deze mogelijkheid is nu direct beschikbaar gemaakt in de game en je het instellen via het settings menu op de Switch of op de Wii U.

  Door deze update kun je nu het verschil horen tussen de verschillende interpretaties van de game, die gebracht worden door verschillende stemacteurs en stemactrices. Ook kun je direct de gevolgen van lokalisatie zien en horen van de game.

  The Legend of Zelda Breath of the Wild is op 3 maart in Nederland verschenen voor de Switch en de Wii U. De game is de laatste grote titel voor de Wii U en eerste grote titel voor de Switch. Wij namen de game eerder onder de loep in de Zelda Breath of the Wild Switch review en voor Wii U.

  The Legend of Zelda Breath of the Wild

  Verkijgbaar vanaf 3 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.