Zelda Breath Of The Wild Limited Edition getoond

  Tijdens het Nintendo Switch Event heeft Nintendo aangekondigd dat The Legend Of Zelda: Breath Of The Wild een launchtitel zal zijn voor haar nieuwe console. De game komt uit in meerdere versies, zo is er ook een Zelda Breath Of The Wild Limited Edition voor Europa.

  Tijdens de persconferentie werd duidelijk dat The Legend Of Zelda Breath Of The Wild toch wel uit zou komen als launchtitel voor de Switch. Eerder gingen geruchten dat dit niet het geval zou zijn. Met de aankondiging werd ook een aantal speciale uitvoeringen van de game getoond, met een aantal bijzondere extraatjes.

  Zelda Breath Of The Wild Limited Edition exclusief in Europa

  In totaal zullen er vier verschillende speciale versies uitkomen van de game, waarvan er twee uitkomen in Japan, eentje in Amerika en één unieke in Europa, genaamd The Legend Of Zelda Breath Of The Wild Limited Edition. De reden waarom er verschillende versies uitkomen, is nog niet bekend. De Switch zal totaal regiovrij zijn, dus specifieke edities kunnen zonder enige moeite geïmporteerd en gespeeld worden op een Europese Switch.

  De versie die in Nederland uitkomt, zal een beeldje van het zwaard van Link bevatten, de game voor de Nintendo Switch en een soundtrack CD van de game, die overigens niet afgespeeld kan worden in de Switch zelf. Vanaf 3 maart zal de game en tevens de The Legend Of Zelda Breath Of The Wild Limited Edtion beschikbaar zijn. The Legend Of Zelda Breath Of The Wild bundel zal 89,99 euro kosten en is nu al te pre orderen.

  Zelda Breath Of The Wild Limited Edition

  The Legend of Zelda Breath of the Wild

  Verkijgbaar vanaf 3 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.