Zelda Breath of the Wild DLC bevat een geheime kamer

  Zelda Breath of the Wild DLC kwam vorige week uit als deel van de season pass. Nu blijkt dat de uitbreiding een geheime kamer bevat waarmee je onder de map verschijnt. Nintendo heeft nog niet gereageerd op deze 'bug'.

  De glitch overkwam een Reddit-gebruiker toen hij in de derde fase van de Medum trials terechtkwam en helaas voor hem kon hij zijn weg terug niet meer vinden. Hij vloog namelijk naar de kist op het drijvende platform en ging door de muur heen en kon zo niet meer terug naar de trial.

  Zelda Breath of the Wild DLC bevat ook Midna's helm

  Naast deze glitch bevat de DLC natuurlijk ook toevoegingen die het spel interessanter maken, zoals bijvoorbeeld de Medum trials. Maar daarnaast kun je nieuwe uitrustingen vinden in kisten die over de map zijn verspreid. Ook kun je jezelf testen met gevechten in de Trial of the Sword challenge modus.

  Ook kun je Midna's helm vinden in een schatkist. Nintendo heeft recentelijk de geschiedenis van de helm openbaar gemaakt en de gameplay elementen uitgelegd. Gamers die Twilight Princess hebben gespeeld, zijn hier al wel bekend mee. Toch is de helm in Breath of the Wild iets anders dan in Twilight Princess.

  In laatstgenoemde game is de helm gesmeed door een donkere magie in een alternatieve wereld. Door deze magie is Link in staat om zichzelf te veranderen in Wolf Link. Door de helm op te zetten in Breath of the Wild daarentegen, verhoog je de weerstand ten opzichte van Guardians. Op die manier wordt het makkelijker om de spelwereld te kunnen ontdekken.

  In onze Zelda Breath of the Wild review beoordelen wij de game als nagenoeg perfect, wij geven het spel namelijk een 9,8. De talloze verzamelobjecten, de vele variatie in missies en het spannende verhaal dat je als speler helemaal zelf ontdekt maken de game zo goed.

  The Legend of Zelda Breath of the Wild

  Verkijgbaar vanaf 3 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.