Zal Glazen iPhone 7s in 2017 een feit zijn?

  Volgens een gerucht zou de iPhone van volgend jaar een volledig glazen iPhone 7s worden. Het is op dit moment nog niet duidelijk wat we verder kunnen verwachten van het toestel, aangezien de iPhone 6s nog geen opvolger heeft gekregen.

  Dit ligt wel in de lijn van eerdere geruchten over een nieuw beeldscherm dat Apple zou implementeren in haar nieuwe iPhone 7s. De populaire hardwarefabrikant zou een deal gesloten hebben met Samsung en nog in onderhandeling zijn met LG voor het ontwikkelen van een nieuw AmoLED beeldscherm voor de nieuwe iPhone.

  Stukje bij beetje komt er dus al meer naar buiten over een volledig glazen iPhone 7s. Dit terwijl we nog geen iPhone 7 hebben gezien. Anders dan een paar geruchten die we hebben gehoord over Apple's aankomende vlaggenschip, is er op dit moment nog niet zoveel duidelijk over de nieuwe iPhone 7. Vorige week kwam er nieuws naar buiten dat Apple's nieuwste toestel nog dunner zou worden dan de huidige iPhone 6s.

  Glazen iPhone 7s, Apple wil af van haar aluminium

  Ervan uitgaande dat dit gerucht waar is, komt er een einde aan het tijdperk van aluminium iPhones. Het materiaal waar de toestellen al jaren van gemaakt wordt, wordt ook door steeds meer fabrikanten gebruikt voor de nieuwe toestellen. Apple staat erom bekend zich te willen onderscheiden van andere smartphonefabrikanten en daarom zou het gerucht van een glazen iPhone 7s best wel eens waar kunnen zijn.

  Het gaat op dit moment alleen nog om een gerucht, de iPhone 7 moet eerst nog aangekondigd worden voordat we ook een beeld gaan krijgen van de nieuwere iPhone. Verwacht wordt dat het nieuwe toestel, zoals we gewend zijn van Apple, aan het einde van de zomer of het begin van het najaar zal gaan komen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.