YouTube Red Diamond Creator Award voor YouTubers met 100 miljoen abonnees

  YouTube wordt steeds populairder. Die populairiteit wordt vaak geuit wanneer het platform grote YouTubers beloond voor het aantal abonnees dat ze hebben. Nu werkt YouTube samen met kristalmerk Baccarat om een nieuwe creator Award tot leven te roepen: de Red Diamond Creator Award.

  Om deze award in de wacht te slepen moet je een YouTuber met een immens groot bereik zijn. Tot nu zijn het geen Nederlanders die zo groot worden dat ze deze Red Diamond Creator Award in de wacht kunnen slepen.

  Wat is YouTube haar Red Diamond Creator Award

  Om deze award te verdienen moet je maar liefst 100 miljoen abonnees hebben. Tot nu toe zijn er maar twee kanalen die dit bereiken. Dit zijn T-Series (een Bollywood record label en productiebedrijf) en de bekende YouTuber PewDiePie. Die laatste heeft op het moment van schrijven maar liefst 101.070.942 abonnees. Beide kanalen behoren tot de top YouTubers met de meeste abonnees, wat voor YouTube een reden is om ze te bedanken.

  Onderstaande Twitterbericht van YouTube geeft een betere indruk van de award. De award die YouTube uitdeelt is vernoemd naar één van de meest zeldzame kleuren diamant.

  Vermaak je op YouTube

  Eerder werd PewDiePie door ons al benoemd tot één de beste YouTubers om te volgen. Ben je op zoek naar een populaire Nederlandse YouTuber, dan hebben wij ook een special voor je klaarstaan. Eerder bespraken wij de top 10 grootste Nederlandse YouTubers met onder andere daarin YouTubers als Enzo Knol en Kwebbelkop.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.