Your Name live-action remake in de maak door Eric Heisserer

  De populaire anime-film genaamd ‘Your Name’ krijgt een live-action remake. Eric Heisserer is momenteel het script aan het schrijven, hij zal er een meer westerse versie van maken. Het maken van een Amerikaanse versie van de film werd aangeraden door Japanse makers van de anime. Het is nog onbekend wanneer de opnames van de film gaan beginnen.

  Poster

  Eric Heisserer is momenteel bezig met het schrijven van het script voor ‘Your Name’. Eerder schreef hij ook het script van Arrival en het script van Bird Box. Dit kan een goed teken zijn voor de live-action remake, aangezien Bird Box momenteel zeer populair is. Heisserer onthulde het project in een interview met Slashfilm.

  "Ik probeer de beste versie van het verhaal te vertellen, aangezien het gaat om een Amerikaanse live-action versie van de film. De Japanse makers gaven aan dat ze zelf wel een Japanse live-action versie hadden gemaakt als ze die hadden willen zien. Ze willen echter het verhaal vanuit een westers perspectief zien."

  Anime in de Nederlandse bioscopen

  Your Name is een van de weinige anime-films die in de Nederlandse bioscopen heeft gedraaid. Het origineel van de Japanse drama film is geschreven door Makoto Shinkai. Nadat deze film in 2016 werd uitgebracht is deze uitgegroeid tot een van de meest succesvolle anime films ooit gemaakt.

  De reden daarvoor was het meeslepende verhaal dat werd verteld in de anime. In de film volg je namelijk twee jonge studenten die elkaar niet kennen, maar op een ochtend tot een grote schrik merken dat ze van lichaam zijn verwisseld. Door de film heen blijven de twee studenten van lichaam wisselen, wat op de meest onverwachte momenten kan gebeuren.

  Zal een live-action remake van Your Name het origineel evenaren?

  De vraag blijft altijd of een live-action remake van Your Name het origineel kan evenaren. Bij de ene film kan dit een groot succes zijn, maar in sommige live-action films kun je gauw het charme gaan missen dat de animatiestijl juist gaf. Er zijn al meerdere films uitgekomen die het verhaal van bodyswap volgen, maar deze film werd juist als bijzonder beschouwd omdat het dieper ging dan een overdosis tienerliefde.

  Of de film Japanse of Amerikaanse acteurs zal bevatten is tot nu toe nog onduidelijk. De kans is wel groot dat het Amerikaanse acteurs zullen zijn, aangezien het een westerse versie van de film is. Dit zal waarschijnlijk pas bekend worden gemaakt als de opnames van de film ook daadwerkelijk begonnen zijn.

  Wij hebben een artikel geschreven met de beste scènes in Your Name. Welke scènes wil jij graag zien in de live-action remake?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.