Yoshi's Woolly World in aantocht voor Wii U

  Tijdens de E3 heeft Nintendo de eerste beelden van Yoshi's Woolly World laten zien. Het gaat om een nieuwe Yoshi-game voor de Wii U waarin alles is gemaakt van wol.

  In 2015 zal er de nieuwe game met het bekende beestje Yoshi naar de Wii U komen. Het gaat hier om een platformer die gebruik maakt van een soortgelijke stijl als Kirby's Epic Yarn, maar volgens Nintendo is Yoshi's Woolly World een geheel andere game.

  Het hele spel, inclusief personages, is gemaakt van wol, wat voor allerlei nieuwe gamemechanieken zorgt als we Nintendo mogen geloven. De focus zal liggen op het verkennen van de wereld om je heen en het vinden van verborgen extra's. Aangezien er geen tijdslimiet is, kun je alles in jouw eigen tempo doorkruisen.

  Ook een co-op modus

  Nintendo maakt met dit nieuws tevens bekend dat er een co-op modus in Yoshi's Woolly World zit. Samen met een andere speler kun je de obstakels van het spel trotseren. Samenwerking staat hierbij centraal, omdat je alleen op die manier langs moeilijke situaties komt. Een exacte releasedatum, op het jaar 2015 na, is nog niet gegeven.

  Yoshi's Woolly World

  Verkijgbaar vanaf 26 june 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.