Yoshi's Crafted World releasedatum bekendgemaakt met trailer

  Nintendo heeft de releasedatum van Yoshi's Crafted World vrijgegeven met een nieuwe trailer. Het is een story trailer, maar aan het einde wordt toch nog snel aangegeven vanaf welke datum de game verkrijgbaar is. Dit is 29 maart. Daarnaast weet de trailer iets meer van het verhaal te vertellen.

  Yoshi's Crafted World is een opvolger van Yoshi’s Woolly World, een game voor de Wii U. Yoshi’s Woolly World kwam in juni 2015 uit en krijgt dus 4 jaar later zijn opvolger. Het enige verschil is dat Yoshi’s Crafted World niet voor de Wii U beschikbaar zal zijn, maar voor de Switch.

  Waar gaat Yoshi's nieuwe avontuur op de Switch dan over? In de nieuwe story trailer zien we hoe Bowser jr. en Kamek de Sundream Stone proberen te stelen, maar dit gaat fout. De stenen liggen nu verspreid over heel de wereld en jij moet ze proberen terug te krijgen. Dit is heel belangrijk aangezien de Sundream Stone iemands droom uit kan laten komen.

  In de nieuwe wereld kun je een vriend met je mee op avontuur meenemen. De game kun je co-op spelen met zijn tweeën. Je hoeft dus niet alleen op reis te gaan.

  Yoshi's Crafted World niet de enige game met releasedatum

  Yoshi Crafted World is niet de enige game die een releasedatum heeft gekregen. Nintendo heeft de releasedatum van Kirby's Extra Epic Yarn bekendgemaakt. De game komt uit op 8 maart 2019. Deze game is een verbeterde versie van Kirby’s Epic Yarn uit 2010 voor de Wii.

  Wij gaven in onze Yoshi’s Woolly World review de game een 9. De vraag is nu of Yoshi’s Crafted World zijn voorganger kan overtreffen. Volgens de nieuwe trailer kunnen we verwachten dat de game op 29 maart uitkomt. Vanaf dan weten we of de game voldoet aan onze verwachtingen.

  Yoshi's Crafted World

  Verkijgbaar vanaf 29 march 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.