Yoshi's Crafted World demo is vanaf nu beschikbaar

  Goed nieuws voor de liefhebbers van Yoshi, want de Yoshi’s Crafted World demo is nu beschikbaar. Dit werd bekendgemaakt tijdens de Nintendo Direct, waar nog veel meer dingen werden onthuld. De eerste levels van de nieuwe Yoshi game kunnen nu dus al gespeeld worden, terwijl de game pas op 29 maart 2019 uitkomt.

  Eén van de onderwerpen die gisteren besproken werd tijdens de Nintendo Direct was de nieuwe Yoshi game. Er werden verschillende features, zoals de verschillende Yoshi’s, getoond. Ook werd er bekendgemaakt dat de mensen met een Nintendo Switch vanaf vandaag kennis kunnen maken met de nieuwste game in de franchise. Er is namelijk een Yoshi’s Crafted World demo beschikbaar in de Nintendo eShop.

  Eerste levels spelen in de Yoshi's Crafted World demo

  Yoshi’s Crafted World is de eerste game in de Yoshi-reeks die op de Nintendo Switch uitkomt. De game volgt Yoshi’s Woolly World op en in de game speel je als je favoriete groene dinosaurus in een wollen wereld, maar dat was allemaal op de Wii U. Daar komt nu dus verandering in, want de omgeving in Yoshi’s Crafted World is gemaakt van karton en andere materialen. In de game proberen Bowser jr. en Kamek de Sundream Stone te stelen, maar dat lukt niet. De stenen liggen verspreid door de hele wereld en het is aan Yoshi de taak om ze allemaal terug te vinden.

  Een van de nieuwe mogelijkheden in deze game is dat er een co-op modus aanwezig is. Hierdoor kun je de game samen met een vriend of vriendin ervaren, wat ongetwijfeld zal leiden tot hilarische momenten. De basis van Yoshi’s Crafted World blijft hetzelfde als voorgaande games, want Yoshi slikt zijn vijanden nog altijd in om ze vervolgens om te toveren tot een ei.

  Eindelijk een releasedatum

  Het was lang wachten op een releasedatum voor Yoshi’s Crafted World. De game zou eigenlijk al in 2018 uit moeten komen, maar in de zomer van 2018 werd bekendgemaakt dat dit niet ging lukken. Begin januari was het verlossende woord eindelijk daar, de Yoshi’s Crafted World releasedatum is op 29 maart 2019. De game zal exclusief uitkomen voor de Nintendo Switch. De eerste levels zijn nu dus al te spelen, maar de game kan ook al worden gepre-orderd.

  Yoshi's Crafted World is exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

  Yoshi's Crafted World

  Verkijgbaar vanaf 29 march 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.