Yooka Laylee trailer onthult Shovel Knight cameo

  In een nieuwe Yooka Laylee trailer is onthuld dat Shovel Knight, de Indie legende van het gelijknamige spel van Yacht Club Games, een rol zal hebben in Yooka Laylee. De trailer, die hierboven te bekijken is, introduceert de NPC's van de aankomende Playtonic titel.

  Playtonic games, ontwikkelaar van Yooka Laylee, heeft op EGX 2016 een nieuwe Yooka Laylee trailer getoond. De trailer focust op de kleurrijke karakters in de game en introduceert daarnaast een karakter dat bij velen bekend zal zijn. Niet alleen is Shovel Knight te zien in de trailer, Playtonic maakt ook bekend dat het karakter onderdeel van het spel is. In de Yooka Laylee trailer wordt onthuld dat Shovel Knight een cameo zal krijgen als NPC.

  Yooka Laylee trailer toont nieuwe karakters

  Daarnaast worden in de trailer een aantal nieuwe en bekende karakters getoond. Zo zien we bijvoorbeeld de sluwe zakenman Capital B, CEO van de Hivory Towers corporatie. Dit karakter heeft onlangs de handen ineengeslagen met techbedrijf Quack Corp. Samen willen ze proberen alle boeken ter wereld te absorberen om zo de wereld over te kunnen nemen.

  Trowzer is een slangachtige verkoper die claimt het meest bekwame en wijze karakter van de game te zijn, maar Laylee vertrouwt hem niet helemaal. De protagonist van de game verdenkt Trowzer ervan meer dan een gehaaide verkoper te zijn. In de game kun je bij Trowzer terecht om advanced manoeuvres te kopen in Trowzer's travelling moves shop.

  De oprichter van Quack Corp., Dr. Quack is een losgeslagen wetenschapper die door steeds vreemdere uitvindingen van het padje is geraakt. Dr. Quack gebruikt zijn wetenschappelijke expertise om de Corplet employees van Hivory Towers van power ups te voorzien.

  Dr. Puzz is de voormalig partner van Dr. Quack. Ze helpt spelers met hun avontuur door Yooka en Laylee in verschillende rare wezens te veranderen.

  De release van Yooka-Laylee is gepland voor het eerste kwartaal van 2017. De game verschijnt op PlayStation 4, Xbox One, Wii U en PC.


  Yooka-Laylee

  Verkijgbaar vanaf 11 april 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.