Yo-Kai Watch Blasters voor Nintendo 3DS aangekondigd

  Er zijn twee Yo-Kai Watch Blasters voor Nintendo 3DS aangekondigd: Yo-Kai Watch Blasters: Red Cat Corps en Yo-Kai Watch Blasters: White Dog Squad. Beide games zijn verkrijgbaar vanaf 7 september.

  In deze nieuwe Yo-Kai Watch game neem je het samen met je monstertje op in een gevecht tegen de grote eindbaas. Je kan samenwerken met maximaal drie andere spelers, zowel in de multiplayer-stand als online. Zo kan je samen met andere spelers de eindbazen verslaan met krachtige Soultimate-acties en behendigheid.

  Yo-Kai Watch Blasters voor Nintendo 3DS

  Dit is de eerste Yo-Kai Watch actie-RPG game. In de voorgaande spelletjes waren de gevechten turn-based, maar dat is nu veranderd. In de nieuwe games geniet je namelijk van realtime-gevechten waarbij je constant je aandacht bij het spel moet houden.

  In het spelletje ben je eigenaar van verschillende Yo-Kai's en elk monstertje heeft zijn eigen kwaliteiten, objecten en manieren om de tegenstander te verslaan. In de game vecht je tegen grote eindbazen en moet je strategisch gebruikmaken van de kwaliteiten van de Yo-Kai's. Hoe meer missies je voltooit, hoe groter en sterker je Yo-Kai team wordt. Zo kan je steeds meer gevechten winnen!

  In de nieuwe games kan je kennismaken met zo'n 400 Yo-Kai's: van oude bekende monstertjes tot nieuwe figuren. Allebei de games hebben verschillende Yo-Kai's, eindbazen en andere missies. Je kan de games ook koppelen aan oudere (al uitgespeelde) games om één van de drie speciale Yo-Kai's te ontgrendelen. Dit kan met onder andere met Yo-Kai Watch Bony Spirits.

  De twee games liggen vanaf 7 september in de winkel voor Nintendo 3DS.

  Yo-Kai Watch Blasters: Red Cat Corps

  Verkijgbaar vanaf 7 september 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.