Yarny uit Unravel op avontuur op E3

  Tijdens de EA persconferentie werd Unravel onthuld. Deze nieuwe game werd al snel met open armen ontvangen, met name dankzij hoofdpersonage Yarny. In de dagen daarna ging dit mannetje op pad op de E3.

  Yarny is het poppetje dat de hoofdrol speelt in Unravel, een nieuwe platformer van uitgever Electronic Arts. Veel gamers waren meteen dol op hem en dat was te merken.

  Na de onthulling tijdens de persconferentie ging Yarny zelf de beursvloer op. Zijn avonturen waren te volgen op Twitter.

  Yarny in Star Wars

  Niet alleen liep hij rond op de beursvloer. Hij probeerde zelfs een flink aantal games uit. Natuurlijk kon Star Wars Battlefront daarin niet ontbreken. Daarvoor moet je de video boven dit artikel even bekijken.

  Daarna was het tijd voor een andere EA game, namelijk FIFA 16. En een meet and greet met EA-baas Peter Moore.

  Het was een flink avontuur voor het kleine mannetje, dat helemaal was meegekomen uit Zweden. Gelukkig had hij er veel plezier in.

  Maar aan alles moet een einde komen, want de E3 zit er alweer op. Ook voor Yarny, die helemaal uitgeput zal zijn na die drukke dagen.

  Unravel release

  Wanneer Unravel uit moet komen, is nog niet bekend. Wel weten we dat de game naar de PlayStation 4, Xbox One en PC komt.

  Unravel

  Verkijgbaar vanaf 9 february 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.