Yakuza 0 PC release onthuld

  De Yakuza 0 PC release is onthuld door SEGA tijdens de PC Gaming Show. Na de PlayStation 3 en 4 komt de actie-adventure game nu ook naar de PC.

  Sega

  Yakuza 0 is alweer 3 jaar geleden uitgekomen voor de PlayStation 3 en 4. Yakuza 0 is een prequel in de serie Japanse singleplayer games waar je teruggaat naar het begin het verhaal van Kazuma Kiryu. Je leert de hoofdpersoon uit de Yakuza-franchise opnieuw kennen en volgt zijn begin bij de Japanse mafia.

  Na vals beschuldigd te zijn van moord is het aan jou om de vechtlustige en sarcastische Kazuma te helpen uit de problemen te komen. Naast Kazuma maakt ook Goro Majima zijn opwachting in de game.

  Yakuza 0 PC release in augustus

  Yakuza 0 komt in augustus uit voor de PC en is al te pre orderen op Steam voor € 19,99. De game staat bekend om zijn ijzersterke verhaallijn, eigenlijk zoals alle games in de serie, en brute vechtscenes. Maar ook nogal vreemde en erg Japanse elementen komen terug in de game. Zo kun je in Yakuza 0 een trofee verdienen met het kijken naar een erotische video.

  In Yakuza 0 voel je alsof je naar een mafia-film zit te kijken, alleen speel je zelf de hoofdrol. Ondanks enkele verouderde mechanics kreeg het spel in onze review van vorig jaar een 8,5. Binnenkort kun je op de PC zelf uitvinden of Yakuza 0 dit cijfer daarop ook verdient.

  Veel nieuws voor Yakuza-fans

  Yakuza 0 voor de PC is dus goed nieuws voor liefhebbers van de serie die geen PlayStation bezitten. Voor degenen die dat wel doen is er nog veel meer goed nieuws de laatste tijd. Zo komt op 28 augustus de remake van Yakuza 2, Yakuza Kiwami 2, uit. Ook worden de delen 3, 4, en 5 uit de serie van de PlayStation 3 naar de PlayStation 4 geport.

  Yakuza 0

  Verkijgbaar vanaf 24 january 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.