Yakuza Kiwami release aangekondigd met trailer

  De Yakuza Kiwami release is aangekondigd. De HD-remake van de originele Yakuza was al uitgebracht in Japan. Vanaf 29 augustus is de game in het westen te spelen op de PlayStation 4.

  Twaalf jaar geleden kwam de originele Yakuza uit. Yakuza Kiwami is de HD-remake van deze game. Yakuza Kiwami is zowel bedoeld voor echte Yakuza veteranen, als voor nieuwkomers die met Yakuza 0 zijn begonnen. De game was eerder al in Japan uitgekomen, maar nu is dus ook een releasedatum voor de Europese markt aangekondigd.

  Yakuza Kiwami release details onthuld

  Yakuza Kiwami is volledig van de grond opgebouwd en bevat onder andere een volledig nieuwe voice-acting. Het spel is geoptimaliseerd voor de PlayStation 4 en loopt in 1080p en 60fps.

  De remake krijgt verder nog exclusieve content in de vorm van 30 minuten aan extra cutscenes. Deze filmpjes moeten extra inzicht in het verhaal van de game geven en de connecties met de prequel Yakuza 0. Verder zitten er nieuwe side-quests en upgrades in het spel.

  Comic serie in aanloop naar release

  In aanloop naar de release is er een heuse Yakuza Experience Website gelanceerd. Op deze website is een volledige tijdlijn van de Yakuza serie te bewonderen en kan je de eerste comic van de tiendelige 'The Dragon's Path' serie vinden. De tijdlijn wordt up to date gehouden met de nieuwe hoofdstukken van de comics.

  In Yakuza Kiwami volgen we hoofdpersoon Kazuma Kiryu. Hij zit in de gevangenis vanwege een moord op een Yakuza-lid, die hij niet gepleegd heeft. Wanneer hij na tien jaar vrijkomt, wordt hij uit de organisatie gezet en krijgt hij de hele Yakuza op zijn dak. Aan Kiryu de taak om zijn onschuld te bewijzen en zijn eer terug te verdienen.

  Yakuza Kiwami verschijnt 29 augustus exclusief voor PlayStation 4. De game gaat 35 euro kosten en wordt zowel fysiek als digitaal beschikbaar. Bekijk de trailer van Yakuza Kiwami bovenaan de pagina.

  Yakuza Kiwami

  Verkijgbaar vanaf 28 august 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.