Yakuza Kiwami 2 releasedatum voor het Westen bekendgemaakt

  Na een aantal maanden te hebben genoten van een Japanse exclusiviteit, is de kogel dan eindelijk door de kerk. De Yakuza Kiwami 2 releasedatum voor mensen in Amerika en Europa is bekend, namelijk 28 augustus dit jaar. Dan komt het spel uit voor de PlayStation 4.

  Dat SEGA op den duur de HD remake van Yakuza 2 wereldwijd beschikbaar wilde maken, was al duidelijk. Een releasedatum waarop dit zou gebeuren werd nog niet gegeven. Niet alleen komt de bevestiging van een wereldwijde launch, maar ook direct de datum waarop erbij.

  Yakuza Kiwami 2 releasedatum is 28 augustus

  Samen met de releasedatum is ook een nieuwe trailer voor de Yakuza game verschenen. Zoals je bovenaan de pagina kan zien, wordt er weer flink geknokt, geschoten en boos gekeken. Ook grote ontploffingen en kooigevechten zullen volgens de trailer onderdeel zijn van de gameplay die je in Yakuza Kiwami 2 kan verwachten.

  Het spel zal dezelfde engine meekrijgen als Yakuza 6 (die ook nog uit moeten komen dit jaar, maar uit werd gesteld naar half april). Ook zullen er (beperkt) limited editions van Yakuza Kiwami 2 beschikbaar zijn via de website van SEGA. De prijs van de titel zal in Amerika liggen op vijftig dollar en in Europa hoogstwaarschijnlijk op hetzelfde bedrag in euro’s.

  Yakuza Kiwami 2

  Verkijgbaar vanaf 28 august 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.