Yakuza Kiwami 2 demo speelbaar in de PlayStation Store

  Met Yakuza waan jij je in de criminele onderwereld van Japan. De titel is vrij niche en krijgt langzaamaan meer populariteit binnen het westen. Nu kun jij ook gratis proberen of de game wat voor je is met een Yakuza Kiwami 2 demo.

  De demo is laat je een remake ervaren van het tweede deel dat jaren terug op de PlayStation 2 verscheen. Er zijn voornamelijk grote veranderingen doorgevoerd op het gebied van grafische pracht. Deze remake volgt dezelfde formule als Yakuza Kiwami.

  Yakuza Kiwami 2 demo

  Je kunt de demo in de PlayStation Store downloaden. De demo neemt 10GB in beslag. In de game volg je Kazuma Kiryu terwijl hij naam maakt in het Japanse criminele leven. Verwacht weer een hoop drama, gevechten en interessante personages.

  Dit jaar release

  De release van Yakuza Kiwami 2 staat gepland voor 28 augustus 2018. De demo is dus een goede manier om te besluiten of je die nieuwe game wel of niet aan je collectie wilt toevoegen. De games staan er om bekend vele uren plezier te leven en in de Yakuza 6 review gaven wij deze game maar liefst een 9.0. De Yakuza Kiwami review gaf een hoog cijfer: een 8.5 en Yakuza 0 review scoorde met een 8.5 trouwens ook erg hoog.

  Yakuza Kiwami 2

  Verkijgbaar vanaf 28 august 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.