Yakuza geruchten over nieuwe delen worden steeds sterker

  Nog iets minder dan een maandje wachten en dan komt Yakuza 6 uit in het Westen, maar de Yakuza geruchten over een nieuw deel in de franchise gaan al een tijdje rond. Zo is het nieuwste deel al aangekondigd, maar heeft de ontwikkelaar ook andere plannen op het oog.

  Het project Shin Yakuza, ook wel Yakuza 7, is al een tijd geleden aangekondigd, maar er zijn nu nieuwe details vrijgegeven door producent Daisuke Sato. Zo wordt de nieuwe Yakuza een vervolg op Yakuza 6, waarin oude personages terug zullen keren. Wel focust de nieuwe Yakuza zich op nieuwe locaties en een nieuw hoofdpersoon in de naam van Ichiban Kasuga. Iemand die onderaan de piramide van de Japanse maffia staat.

  Yakuza geruchten over een ander nieuw deel

  Toen Sato, de al eerder genoemde producent een vraag kreeg over een tweede deel van Yakuza 0, zei hij dat dat op dit moment nog niet aan de orde is. Maar dat het team van ontwikkelaars net zo erg houdt van de game als de fans, zei hij wel. Het zou volgens Sato dan ook niet raar zijn als er een Yakuza 0-2 komt, ondanks dat er nog geen concrete plannen over zijn.

  De geruchtenmolen rondom de exclusieve titel van PlayStation heeft dus nieuwe batterijen gekregen, maar eer dat we meer details voorgeschoteld zullen krijgen duurt nog even. De eerstvolgende Yakuza game waar we mee aan de slag kunnen, na Yakuza 6, is Yakuza Kiwami 2, die 28 augustus 2018 uitkomt.

  Deze Yakuza 6 kreeg in onze review een dikke 9.

  Yakuza Kiwami 2

  Verkijgbaar vanaf 28 august 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.