Yakuza 6: The Song of Life - nu in de sale voor 29 euro!

  De game Yakuza 6: The Song of Life - Essence of Art Edition voor de PlayStation 4 is nu in de sale te krijgen op bol voor 29 euro! Yakuza 6: The Song of Life (Day One Edition) is ook te krijgen voor 29 euro bij Mediamarkt.

  De game is op beide websites te bestellen zonder verzendkosten en als je het voor 23:59 uur bestelt, dan heb je het spel morgen in huis! Op de meeste websites kost deze game rond de 60 euro, maar op dit moment is de game dus nu in de sale te krijgen voor maar 29 euro bij wel twee websites! Nu is dus je kans om deze game wat goedkoper te krijgen.

  Waar gaat Yakuza 6: The Song of Life over?

  Kiryu merkt in dit deel hoe veel mensen bereid zijn om op te offeren voor hun familie. Maakt niet uit of het bloedverwanten zijn of niet. De mensen waar hij het meest om geeft zitten in wat ongure gebeurtenissen en hij gaat op onderzoek. Wanneer na drie jaar in de gevangenis gezeten te hebben zijn surrogaatdochter Haruka is verdwenen volgt hij het spoor naar zijn oude wijk in Kamurocho. Hij ontdekt dat Haruka is aangereden en in een coma ligt. De grootste verrassing is eigenlijk dat ze een zoontje heeft gekregen, waar Kiryu nu voor moet zorgen. Hij reist met de baby in zijn armen naar de havenstad Onomichi, Hiroshima om uit te zoeken wat er aan de hand is.

  Mocht je nog niet helemaal bekend zijn met de game, dan kan je ook nog onze review over Yakuza 6 lezen, waar de game een negen scoorde.

  Yakuza 6: The Song of Life

  Verkijgbaar vanaf 17 april 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.