Yakuza 6 demo vanaf vandaag gratis te downloaden

  Vanaf vandaag is de Yakuza 6 demo te downloaden. Het is een flinke file om te downloaden, zorg er dus voor dat er nog genoeg ruimte is tijdens het installeren van de demo.

  De demo van Yakuza 6 is namelijk maar liefst 36,53GB groot. SEGA omschrijft de demo als een proloog voor het originele spel. Reken maar dat je zo'n 1,5 uur de game kan spelen. Ook is de optie beschikbaar om de save file van de demo over te zetten naar het spel. Dit scheelt dus een paar GB aan geheugen wanneer je Yakuza 6 gaat downloaden.

  Yakuza 6 demo gratis te downloaden

  Afgelopen maanden kregen we steeds meer informatie over Yakuza 6. Zo zijn er verschillende minigames waar Kiryu, het hoofdpersonage, volop van kan genieten. Yakuza zou geen SEGA game zijn zonder er SEGA games in te stoppen. Dus wil je een potje Super Hang-On spelen? Dan kan dat. Of wil je even Puyo Puyo spelen? Dan kan dat ook. Er zo zijn er tal van opties om te doen. Naast minigames kunnen spelers ook genieten van diverse zijmissies.

  Yakuza 6 komt 17 april uit nadat het spel is opgeschoven begin deze maand. Wij mochten al enkele uren spelen met de game, lees nu onze Yakuza 6 hands-on waarin wij onze bevindingen van het spel vertellen. Yakuza 6 komt uit voor de PlayStation 4. In het land van de rijzende zon is Japanse maffiagame al een paar jaar uit. In Nederland konden we eerder op de PlayStation 4 aan de slag met Yakuza Zero en Yakuza Kiwami.

  Het plan is dat Yakuza Kiwami 2 ook nog naar ons land moet komen. Ook hierbij geldt dat Japan de versie al heeft. Het is nog onbekend wanneer wij de game kunnen spelen. Yakuza 6 is het laatste deel van een langlopende serie.

  Yakuza 6: The Song of Life

  Verkijgbaar vanaf 17 april 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.