Yakuza 3 remake op komst?

  Yakuza Kiwami 3 is mogelijk op komst. Tijdens een exclusief interview met XGN.nl lieten medewerkers van SEGA weten dat ze een Yakuza 3 remake niet uitsluiten.

  Hoewel meer Yakuza remakes nog niet zijn aangekondigd is de kans daarop niet onmogelijk. In een interview met XGN.nl zei Sam Mullen, verantwoordelijk voor de lokalisatie van de Yakuza games:

  "Zeg nooit nooit", daar voegde zijn collega Scott Strichart een: "NOOIT! ... misschien", aan toe.

  Voor fans van de serie is er nog meer goed nieuws. Het team bij SEGA dat de games vertaalt voor een westers publiek kan de games steeds sneller vertalen.

  "Yakuza Zero kwam hier 2 jaar na de Japanse versie uit, bij Kiwami was dat anderhalf jaar, bij Yakuza 6 duurde het 16 maanden en Yakuza Kiwami 2 komt 9 maanden na de Japanse release uit", verklaarde Mullen.

  "Het doel van het lokalisatie-team is om de Japanse data en de westerse data dichter bij elkaar te brengen. En we doen er alles aan om dat mogelijk te maken", zei Strichart.

  Yakuza 3 remake en verder?

  Als Yakuza Kiwami 3 wordt aangekondigd hoeven westerse gamers dus niet lang te wachten om het verhaal van Kiryu te vervolgen. In tegenstelling tot de eerdere spellen in de serie speelt Yakuza 3 zich niet af in Tokio of Osaka, maar op de Riukiu-eilanden. Waarom Kiryu daar terecht is gekomen dat kom je te weten in Yakuza Kiwami 2.

  Een Yakuza 3 remake zou goed nieuws zijn voor de nieuwste fans van de serie. Het spel is namelijk alleen tweedehands verkrijgbaar op dit moment.

  Wanneer Yakuza 3 de Kiwami behandeling krijgt is niet bekend, maar fans van de series hebben voorlopig meer dan genoeg om naar uit te kijken en te spelen. Zowel Yakuza 6 als Yakuza Kiwami 2 komen dit jaar uit. En de mysterieuze game Shin Ryu ga Gotoku is momenteel in ontwikkeling.

  Onze review van Yakuza Kiwami lees je hier. En hier de review van Yakuza 6.

  Als je nieuwsgierig bent naar de serie kun je het beste beginnen met Yakuza Zero Die koop je hier.

  Yakuza Kiwami 2

  Verkijgbaar vanaf 28 august 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.