XGN wenst alle bezoekers een hele fijne kerst!

  Haal de gourmetschotels maar uit de koelkast, zet Home Alone maar alvast klaar en je bent helemaal klaar voor de kerstdagen. Lekker twee dagen in het midden van de week om samen met je familie door te brengen. Prettige feestdagen!

  De redactie van XGN wenst alle bezoekers een hele prettige Kerst toe. Geniet van lekker eten, samenzijn met familie, vrienden en geliefden. Kruip na een heerlijk diner lekker op de bank en kijk naar een van de beste kerstfilms. Of misschien neem jij tijdens Kerst wel even de tijd om jouw flinke backlog bij te werken? Het kan allemaal in deze feestelijke periode.

  Maar dan vergeten we natuurlijk een van de belangrijkste dingen: cadeautjes! De winkels lagen de afgelopen weken bomvol met aanbiedingen en daarom zijn wij benieuwd of jullie nog nieuwe games aan jullie collectie hebben mogen toevoegen. Laat het ons weten in een reactie hieronder!

  Wat gaan jullie doen tijdens kerst?

  Ben jij nu nog op zoek naar een leuke kerstfilm op kerstavond, eerste kerstdag of tweede kerstdag te kijken? Overweeg dan een van de films uit onze top 5 met de beste kerstfilms op Netflix. Maar wanneer je geen zin hebt in een film, maar liever een leuke game wil spelen zou je kunnen kiezen voor een van deze toffe kerstaanbiedingen voor gamers.

  Het zijn dan ook niet zomaar aanbiedingen, want de deals lijken nu zelfs beter te zijn dan tijdens Black Friday. Game of the Year-winnaar God of War is verkrijgbaar voor 29,99 euro. Maar dat is nog niet alles, want ook toffe shooters als Battlefield 5 en Call of Duty: Black Ops 4 zijn flink in prijs gedaald. Warme chocomel erbij, verwarming aan en gamen maar!

  Hele fijn Kerst allemaal! Laat ons hieronder in de comments weten wat jullie gaan doen tijdens de feestdagen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.