XGN opent Spaanstalige website XGN.es

  Op deze mooie vrijdagmiddag maken we met groot plezier officieel bekend dat we naast onze Nederlandstalige website XGN.nl, sinds kort ook een Spaanstalige gamewebsite XGN.es hebben. Net als op de Nederlandse website mogen we onze liefde voor games nu ook internationaal overbrengen op onze duizenden lezers elke maand. Een mijlpaal, en dat is genieten!

  Je leest het goed, XGN gaat internationaal! Of eigenlijk, we zijn dat al even gegaan. Onze oplettende fans zullen het al wel meegekregen hebben, want de Spaanstalige versie is al ruim drie maanden live. Waarom dan nu een bericht zul je denken?

  Simpel: we hebben orde op zaken gesteld en zijn klaar om de Spaanse markt te veroveren. Om meteen wat te verklappen, de eerste kleine succesjes zijn al geboekt! Zo hebben we inmiddels 1.000 Spaanse fans op Facebook, meer dan 1.500 geregistreerde leden en verdubbelt de site elke maand in het aantal bezoekers. Niet mis dus! En zoals jullie van ons gewend zijn pronken we liever niet met beloftes, maar met prestaties.

  Spaanstalige XGN netwerk RED XGN

  De Spaanstalige publicaties onder het XGN-label

  Twee regio's, dubbel zoveel kennis

  Wat is nu precies het voordeel van een Spaanse site voor jou als Nederlandse bezoeker? Nou, je kunt bijvoorbeeld je roestige Spaans weer bijspijkeren, wellicht heb je de lesjes van Anne in de Community Update al wel voorbij zien komen, dat was natuurlijk niet voor niets! En wat heeft die Japanse les dan te betekenen?... Wie weet!

  Nee, alle gekheid op een stokje. Twee websites (de diverse partners die we in beide regio's hebben zoals Budgetgaming en Mundogamers daar gelaten) kennen veel voordelen, bijvoorbeeld alleen al dat wij onze liefde voor games en technologie aan steeds meer mensen mogen overbrengen.

  Maar de belangrijkste reden is toch wel dat we van beide regio's een hoop kunnen leren over de manier waarop jullie als gamers internationaal graag nieuws opsnuiven! Kortom, dan weten we sneller welke content wij voor jullie kunnen produceren!

  Iets dat in Nederland werkt, werkt dat ook in Spanje? En vice versa. We blijven op deze manier innovatief en kunnen jullie als lezers, community member of eendagsvlieg, de leukste en meest unieke content, op een zo gebruiksvriendelijk mogelijke manier aanbieden.

  Minder focus op XGN.nl?

  Integendeel! Voor degenen die bang zijn dat de focus op de Nederlandstalige website minder wordt, vrees niet! We hebben - uiteraard wegens de taalbarrière - een volledig andere redactie werken aan de Spaanse versie. Maar technisch gezien draait de website op hetzelfde systeem, dus updates worden automatisch op beide websites doorgevoerd zodat dit geen extra onnodige tijd in beslag neemt van ons tech-team!

  Spaanstalige website XGN.es van start

  Uiteraard worden er soms dingen in een land uitgeprobeerd, maar dat levert jullie als bezoeker - Nederlands of Spaans - uiteindelijk alleen maar voordelen op!

  Dus check www.xgn.es en deel het met je Spaanse vrienden, familie of collega's, wij zijn er klaar voor om samen met jullie de wereld te veroveren. Sigue jugando!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.