XGN.nl wenst iedereen een fijne Koningsdag 2016 toe

    De enige dag in het jaar dat er meer mensen zichzelf in Oranje lederhosen hijzen dan tijdens een EK of WK. De enige dag dat de NS een goed excuus heeft voor overvolle treinen en de enige dag dat mensen vrijwillig op straat gaan zitten tussen allemaal oude troep. Kortom, Koningsdag 2016 is een fantastische feestdag voor de hele familie.

    De verjaardag van onze koning. Een vaste vrije dag, een excuus om vroeg te beginnen met drinken of gewoon een mogelijkheid om in alle vroegte de duizenden 'kleedjes' op de rommelmarkt af te gaan voor die ene game of dvd. Op wat voor manier jij Koningsdag 2016 ook viert, iedereen heeft wel zijn vaste activiteiten die hij of zij doet op een dag zoals deze.

    Op wat voor manier vier jij Koningsdag 2016?

    Of je nu de hele dag langs alle rommelmarkten gaat struinen, Een livestream van de koning volgt, uit je plaat gaat op een van de velen festivals die deze dag rijk is of gewoon ter ere van de koning eens een potje FIFA speelt in het Oranje. Wij bij XGN.nl wensen je in ieder geval veel plezier toe op deze dag! Laat ons in een reactie hier beneden weten wat je van plan bent voor deze dag of wat je gedaan hebt vandaag!

    © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.