XGN.nl wenst iedereen een fijn Pinksteren toe!

  Dit weekend is het weer Pinksteren. Nagenoeg iedereen heeft maandag een extra vrije dag. De uitgelezen mogelijkheid, zeker gezien de weersvoorspellingen, om lekker een dagje Uncharted 4 of DOOM te spelen. Wat je ook gaat doen, XGN.nl wenst iedereen een fijn Pinksterweekend!

  Op de redactie van XGN.nl zijn de meningen verdeeld over wat te doen met het Pinksterweekend en op onze extra vrije dag. Zo gaat de één Battleborn spelen, een ander DOOM, maar Uncharted 4 wordt ook genoemd. Op gaming gebied zijn er genoeg mooie dingen uitgekomen om je tijdens het Pinksterweekend flink mee te vermaken.

  Film of serie kijken tijdens Pinksteren?

  Hoewel er ook iemand van de redactie de kou – het wordt het koudste Pinksteren sinds vijftien jaar - gaat trotseren op een festival, lijkt het de meesten van ons het toch lekkerder om binnen te zijn tijdens deze koude dagen. Lekker gamen, of een film of serie kijken. Ook op dat gebied zijn weer een aantal leuke titels uitgekomen de laatste tijd. Het tweede seizoen van Bloodline bijvoorbeeld, of Penny Dreadful. Dracula Untold op Netflix is ook zeker de moeite waard om eens te kijken.

  Het is natuurlijk niet alleen interessant wat wij gaan doen. Ook zijn we benieuwd naar jullie invulling tijdens dit heerlijk vrije weekendje. Wordt het gamen, een nieuwe serie beginnen of toch ‘gezellig’ langs de familie? Laat het ons weten in de comments!

  Battleborn

  Verkijgbaar vanaf 3 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.