XGN.nl lanceert speciale Netflix-pagina

  Steeds meer mensen in Nederland kijken hun films en series via Netflix. De streamingdienst is erg populair in ons land. Daarom helpen wij jullie een handje door beter inzicht te geven in wat je nu op Netflix kunt kijken!

  Het aanbod aan films en series op Netflix is enorm. Dat kan overweldigend zijn en je raakt er het overzicht snel door kwijt. Want welke films komen er nieuw bij? En welke serie heeft deze week een nieuwe aflevering gekregen?

  Dat is lastig te vinden via Netflix zelf. Daarom lanceren wij vandaag onze speciale Netflix-pagina. Hier kun je al die informatie wel meteen zien, zodat je gelijk op de hoogte bent van het nieuwe aanbod, maar ook rustig kunt opzoeken welke films en series je nog wilt kijken.

  Nieuw op Netflix

  Meteen op de eerste pagina zie je wat er onlangs is toegevoegd op Netflix. Daarnaast kun je ook in een handige lijst scrollen door alle films en series die nieuw op Netflix zijn. Alleen op zoek naar nieuwe Netflix Originals? Ook geen probleem natuurlijk! Op deze manier mis je nooit meer een nieuwe Netflix film of serie.

  Helaas verwijdert Netflix ook af en toe iets uit de catalogus. Dat wordt meestal niet duidelijk aangegeven, maar bij ons wel. Wij houden exact bij welke films en series binnenkort verdwijnen in ons Netflix verwijderalarm. Dan kun je nog even snel die ene film kijken voor het te laat is.

  De beste films en series

  Weet je even niet wat je eigenlijk wil kijken? Dan kun je het beste van Netflix opzoeken. In samenwerking met Metacritic zetten wij de beste films en series op een rijtje. Zo weet je gelijk dat The Godfather de beste film op Netflix is.

  Maar je kunt natuurlijk een stuk meer opzoeken. Bijvoorbeeld de beste Netflix series, of de beste Netflix films uit de jaren 90. Met Pulp Fiction bovenin weet je dat de lijst klopt!

  Wil je nog specifieker zoeken, dan kun je de genres erbij pakken. Voor bijvoorbeeld de nieuwe Nederlandse films of juist de beste thrillers.

  Netflix aanraders

  Kortom, alles is te vinden op onze nieuwe Netflix-pagina. En natuurlijk blijven we doorgaan met de Netflix aanraders van onze eigen redactie, zodat je je nooit hoeft te vervelen en altijd iets te kijken hebt! Met bijvoorbeeld onze favoriete detective series op Netflix en de Netflix Originals van 2018 die je in de gaten moet houden.

  Bezoek hier onze speciale Netflix-pagina en mis nooit meer een film of serie!

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.