XGN.nl lanceert speciale Dishonored 2 mini-website

  Vanaf 11 november ligt Dishonored 2 in de winkels, de langverwachte opvolger van Dishonored uit 2012. Wil jij niets over de game missen? Dan kun je vanaf nu terecht op onze speciale Dishonored 2 mini-website.

  Vanaf nu vind je bovenin het menu een knop die je naar de Dishonored 2 mini-website brengt. Hier vind je al het nieuws en artikelen over de komende game van Bethesda. Tot de release op 11 november zullen we hier regelmatig updates plaatsen, zoals nieuwe specials waarin de features van de game belicht worden, en previews van onze ervaring met het spel.

  Goede cijfers voor Dishonored

  In 2012 verscheen het originele Dishonored. Deze werd toen heel goed ontvangen, met bij ons een hoge 9,2 in de review. Onlangs kwam nog de Dishonored: Definitive Edition uit die de game ook naar de PlayStation 4 en Xbox One bracht. Met succes, want ook deze titel scoorde goed met een 8,0 in onze review.

  Dishonored 2 release

  Op 11 november is het dan tijd voor de opvolger: Dishonored 2. Deze keer ga je niet met enkel Corvo op pad, maar kun je ook als Emily spelen. Hoe dat is lees je in onze specials en previews, die allemaal op de Dishonored 2 mini-website te vinden zijn.

  Dishonored 2

  Verkijgbaar vanaf 11 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.