XGN.nl in Japan voor de Tokyo Game Show 2016 - Fotoreportage

  XGN.nl is dit jaar in Japan voor de Tokyo Game Show 2016. Rox is op het vliegtuig gestapt en doet verslag vanuit de Japanse hoofdstad. Verwacht daar binnenkort meer van, maar nu hebben we alvast enkele foto's.

  Maandagochtend stapte Rox op het vliegtuig om de lange reis naar Japan te beginnen. Eenmaal aangekomen was dit het natuurlijk dubbel en dwars waard, want daar is Japan: thuis van grote uitgevers als Bandai Namco, Nintendo en Sony.

  De Tokyo Game Show begint pas morgen op 15 september, dus daarom is er nog even tijd om de toerist uit te hangen. Maar ook om alvast wat games bij Bandai Namco te spelen, maar daarover later meer.

  Toerist uithangen voor Tokyo Game Show 2016

  Natuurlijk kan een bezoek aan een Japanse tempel niet ontbreken. De indrukwekkende gebouwen zijn reden voor een selfie.

  Tokyo Game Show 2016 selfie

  Tokyo Game Show 2016 foto

  Tokyo Game Show 2016 standbeeld

  Alvast op pad

  Overdag is het drukte in Tokio, onderweg naar het hoofdkantoor van Bandai Namco. En pas zeker op bij het oversteken! De auto's rijden hier net als in Engeland aan de verkeerde kant van de weg.

  Tokyo Game Show 2016 straat

  Tokyo Game Show 2016 bij Bandai Namco

  Aan de vis!

  's Avonds is het uiteraard tijd voor een drankje en wat Japans eten. Of hoe ze het daar gewoon noemen: eten. Met flink wat vis en stokjes.

  Tokyo Game Show 2016 restaurant

  Tokyo Game Show 2016 bordjes

  Meer vanuit Tokio

  Vanaf morgen hebben we meer coverage voor jullie vanaf de Tokyo Game Show 2016. Wat er op die beurs gaat gebeuren kun je in onze special lezen, en in het overzicht van de line-up aan games. En Rox, die heeft ondertussen alvast haar eigen stukje Tokio gevonden en haar naam erop geplakt:

  Tokyo Game Show 2016 met Rox

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.