XGN.nl genomineerd voor Website van het Jaar 2018

  Zoals elk jaar kunnen we weer stemmen voor de beste websites van het jaar 2018. Dit jaar is de stemming extra speciaal want ook wij, XGN.nl zijn genomineerd en we hebben jullie hulp nodig om te winnen! Er kan tot en met 19 oktober worden gestemd en de uitslag wordt 22 november tijdens de Website van het Jaar Awardshow bekendgemaakt.

  Wij zijn genomineerd in de categorie “Games” op de site van Website van het Jaar. Naast XGN.nl zijn er nog elf andere websites genomineerd, waaronder sites als Eurogamer en PSX-Sense. Er worden per categorie twee prijzen uitgereikt, namelijk die van beste website en die van meest populaire website van het jaar.

  Jij bedankt!

  Zonder jullie, onze bezoekers, zouden we natuurlijk nooit genomineerd zijn. Dus daarvoor zijn wij zeer dankbaar! Door jullie is XGN.nl zo enorm succes en blijft de website maar groeien. Om dit succes te onderstrepen zou het natuurlijk geweldig zijn als wij één of beide awards in huis kunnen halen, en dat kan alleen met jullie hulp. Stem en help ons winnen!

  Tot 19 oktober stemmen op XGN.nl als Website van het Jaar

  Help jij ons naar de overwinning en behalen wij samen met jou het succes? Dan kun je hier direct op XGN.nl stemmen. Na het stemmen zul je een mailtje ontvangen om je stem nog even te bevestigen. En... vergeet dit niet ook met je vrienden en familie te delen!

  Als wij één van beide awards in de wacht slepen vergeten wij jouw hulp als trouwe bezoeker natuurlijk niet, en beloven we een enorm prijzenfestijn te starten als bedankje. Kortom, waar wacht je nog op? Breng snel je stem uit!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.