XGN Film Awards 2016 - De laatste ronde begint nu!

  We zijn alweer aanbeland bij de laatste ronde van de XGN Film Awards 2016! In de finale nemen de drie winnaars van de laatste ronde het tegen elkaar op en jouw stem is daarbij bepalend. Zorg dus dat je ook in de laatste ronde weer stemt op je favoriete film van 2016!

  De finale is begonnen en we kunnen bijna bekend gaan maken welke film dit jaar met de XGN Film award naar huis kan, maar daar hebben we jullie wel voor nodig! Je stem is in deze ronde enorm belangrijk, want de winnaar wordt uitgeroepen tot film van het jaar. Zorg er dus voor dat jouw favoriete film straks als winnaar uit de bus komt rollen en stem nu!

  De spanning is inmiddels om te snijden, want er zijn na de verschillende stemrondes maar drie films overgebleven. Er kan er maar één de winnaar zijn en die bepalen jullie! In de finale en laatste stemronde heb je nog één keer de kans om op je favoriete film te stemmen.

  XGN Film Awards 2016 - De finale begint

  In de finale nemen fantasy, superhelden en animatie het tegen elkaaar op om uitgeroepen te worden tot beste film van 2016. Dat gaat ze alleen lukken met jouw hulp, want jullie stemmen bepalen uiteindelijk welke film benoemd kan worden tot beste film van 2016.

  De films waar je dit jaar op kunt stemmen in de finale zijn:

  Welke van deze drie films zou volgens jou moeten winnen in de XGN Film Awards 2016? Breng snel je stem uit en zorg dat jouw favoriet een plek op de top krijgt!

  Je kunt vanaf vandaag tot 19 december stemmen op de finale. De winnaars zullen op 23 december bekendgemaakt worden.

  Vergeet ook niet te stemmen op jouw favoriete game van 2016 in de XGN Game Awards 2016. De drie finalisten Dishonored 2, Battlefield 1 en Uncharted 4: A Thief's End nemen het daar tegen elkaar op voor de titel beste game van 2016!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.