Xenoblade Chronicles X gameplay meer dan 300 uur

  Xenoblade Chronicles X gaat een gigantische game worden als we ontwikkelaar Monolith Software moeten geloven. Er zal maar liefst 300 uur aan Xenoblade Chronicles X gameplay zijn, en dan nog wat.

  Tetsuya Takahashi van ontwikkelaar Monolith Software heeft in een interview met het Japanse blad Famitsu gezegd dat ze in hun meest recente Xenoblade Chronicles X gameplay check al meer dan 300 uur in de game gestopt hadden. Volgens Takahashi waren er nog steeds dingen in de game die nog niet helemaal voltooid waren, wat betekent dat de game wel heel erg groot moet zijn.

  De game is volgens Monolith maar liefst vijf keer groter dan voorganger Xenoblade Chronicles (binnenkort voor de New Nintendo 3DS) op de Wii, maar zal wel sneller laden dan die game. De Xenoblade Chronicles X gameplay zal volgens Takahashi naadloos zijn, hoewel de game wel moet laden voor cutscenes. Hij raadt dan ook de downloadversie aan voor mensen die bezorgd zijn over de laadtijden.

  Xenoblade Chronicles X gameplay ook online

  X zal de eerste game van Monolith worden met een online component. De Xenoblade Chronicles gameplay online zal volgens hem geen MMO-achtig worden, maar gamers zullen wel losjes verbonden zijn met elkaar:

  "We maken de game op zo'n manier dat er een gevoel van solidariteit is, zonder bewust te zijn van andere spelers in de game. Er is geen gevoel van gameplay zoals in een online RPG."

  Xenoblade Chronicles X zal later dit jaar voor de Wii U verschijnen. Bekijk hierboven de trailer!

  Xenoblade Chronicles

  Verkijgbaar vanaf 19 august 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.