Xenoblade Chronicles 2 release in 2017 voor de Nintendo Switch

  Tijdens de presentatie van de Nintendo Switch is er een korte teaser getoond van Xenoblade Chronicles 2. In de trailer van twee minuten zie je wat we van de game kunnen verwachten. Er zit bij de trailer geen officiële Xenoblade Chronicles 2 release, maar een werknemer van Monolith heeft de release op Twitter bekendgemaakt.

  De Xenoblade Chronicles 2 release zou ergens in 2017 moeten zijn voor de Nintendo Switch. Dat vertelt Soraya Saga, schrijver en designer bij Monolith, op Twitter. Monolith is de ontwikkelaar van de Xenoblade Chronicles franchise en neemt ook Xenoblade Chronicles 2 op zich. Een exacte datum van de Xenoblade Chronicles 2 release wordt niet verteld.

  Xenoblade Chronicles 2 release tijdens Nintendo Switch event aangekondigd

  In de trailer van Xeboblades Chronicles 2, die werd getoond tijdens het Nintendo Switch event, kun je zien wat we van de game kunnen verwachten. Zo bevat de Xenoblade 2, net zoals de vorige delen, weer gigantische werelden, grote monsters en een strak design. De trailer van Xenoblade Chronicles 2 bevat veel gameplay, maar helaas zien we niks van de combat of het verhaal. De gigantische monsters die we in de trailer tegenkomen geven ons wel een hint dat er zware gevechten staan te wachten.

  De trailer van Xenoblade Chronicles 2 kun je hierboven bekijken.

  Het eerst deel van Xenoblade Chronicles kwam in 2011 uit voor de Wii. In 2015 kwam die game uit voor de 3DS en in 2015 kwam Xenoblade Chronicles X uit voor de Wii U. Dit jaar kunnen we dus op de Nintendo Switch aan de slag met een nieuw deel uit de serie. Het is niet bekend of de game ook voor de Wii U komt.

  Xenoblade Chronicles 2

  Verkijgbaar vanaf 1 december 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.