Xenoblade Chronicles 2 DLC onthuld tijdens E3 Nintendo Direct

  Nintendo trapte de E3 sterk af met enkele video's. In een van die videos werd een nieuwe Xenoblade Chronicles 2 DLC onthuld. De naam van de content is Torna The Golden Country.

  De aankondiging van de nieuwe DLC werd alleen middels een video gedaan, zonder verdere uitleg. Toch hebben we er genoeg uit op kunnen maken. In Torna: The Golden Country duiken we in het verleden van Jin en zijn vrienden. In de DLC kun je nieuwe omgevingen verkennen, waaronder een strandgebied en een nieuwe omgeving vol bloemen die in volle bloei staan.

  In het strandgebied waren ook nieuwe vijanden te zien. Zoals Rinker Elks, een soort elanden, en Greetz Antol, een enorme krabachtige vijand. En waar het verhaal vordert, is er ook een nieuwe aartsvijand. Deze man is geheel in het zwart gekleed, maar zijn naam is nog redelijk onbekend. Wel is bekend dat hij niet veel goeds met de Aegis in de zin heeft.

  Xenoblade Chronicles 2 DLC laat ook Aegis tegen Aegis vechten

  In de getoonde video, die overigens hierboven te zien is, zagen we ook in een flits dat de Aegis tegen een andere Aegis aan het vechten was. Hoe dit precies in het verhaal past, is onbekend, maar dat het spannend wordt is hiermee wel zeker. De Aegis is in Xenoblade Chronicles 2 namelijk het meest krachtige wapen ter wereld. En als er twee van zijn die met elkaar op de vuist gaan voorspelt dat niet veel goeds.

  Xenoblade Chronicles 2 is uitgekomen op 1 december 2017 en kreeg in de review een dikke 8.0 van ons. En nu wordt de game dus op 14 september met DLC verrijkt. Wil je meer E3 nieuws vanuit Nintendo? Wij hebben het voor je verzameld op onze E3 pagina.

  Xenoblade Chronicles 2

  Verkijgbaar vanaf 1 december 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.