Xbox X019 event aangekondigd met veel Xbox nieuws in november

  De eerste details over Xbox Scarlett en de toekomstige games voor Xbox One zijn nog maar kort geleden aangekondigd. We weten nu al wanneer we meer nieuws kunnen verwachten rondom de toekomstplannen van Microsoft. In november is er een Xbox X019 event in Londen.

  Xbox

  Tijdens de speciale E3 uitzending van Inside Xbox heeft Phil Spencer aangekondigd dat het Xbox X019 event ook dit jaar plaatsvindt. In november wordt het evenement in Londen gehouden. Details over de precieze datum en locatie zijn nog niet bekend. Ook over ticketverkoop is niks bekendgemaakt.

  Wat kunnen we verwachten van het Xbox X019 event?

  Volgens de officiële Xbox website begint het evenement met de grootste Inside Xbox presentatie van het jaar. Daarnaast kunnen we “nieuws, first looks, en veel verrassingen” verwachten. Het zou ons niet verbazen als één van die verrassingen verdere details over Xbox Scarlett zouden zijn. Wat we verder kunnen verwachten gaan we tegen die tijd zien.

  Mogelijk worden er nog meer games aangekondigd. Er zijn nog maar weinig Xbox exclusives bekend voor 2020, dus meer games om het laatst jaar van de Xbox one aan te vullen zouden welkom zijn. Ook een indicatie van welke (launch) titels we voor Xbox Scarlett kunnen verwachten is niet uitgesloten.

  Wat voor Xbox Nieuws is er nog meer tijdens E3 geweest?

  Als je al het E3 nieuws niet meer bij kunt houden kun je de belangrijkste aankondigingen uit de Xbox persconferentie teruglezen. Ook hebben we alle details over Xbox Scarlett, de volgende generatie van Microsoft consoles, voor je op een rijtje gezet. Daarnaast kun je lezen over de beste exclusives voor 2019 en 2020.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.