Xbox Spring Sale officieel van start gegaan - Korting op veel games

  De lente is het moment waarop alles in bloei komt te staan en de temperaturen weer langzaam omhoog klimmen. Voor gamers is dit altijd een mooi moment, want het gaat gepaard met verschillende kortingsacties. Een daarvan is de Xbox Spring Sale.

  De Xbox Spring Sale loopt van 12 tot en met 21 april 2019 en bevat honderden aanbiedingen op games voor de consoles van Microsoft. Je kan tot 50 procent besparen en mensen met een Xbox Live Gold abonnement krijgen daar nog eens 10 procent bovenop.

  Wat zijn de beste Xbox Spring Sale aanbiedingen?

  Hieronder lichten we een aantal games voor de Xbox One uit die je met hoge korting kan aanschaffen. Bij sommige games staat er een prijs tussen haakjes bij. Dit bedrag is de prijs van de game als je geen Xbox Live Gold hebt.

  Crackdown 3 voor 34,99 euro

  Het duurde lang voordat Crackdown 3 eindelijk in de winkel lag. Na verschillende uitstel momenten kwam de game begin 2019 uit. In onze review van de game vertelt Stefan dat de game het prijskaartje van 60 euro niet verdient, dus deze prijsdaling is ideaal voor degene die de game toch willen spelen.

  Lees hier onze Crackdown 3 Review

  Far Cry New Dawn voor 22,50 euro (26,99 euro zonder Gold)

  Far Cry New Dawn speelt zich zeventien jaar na de gebeurtenissen uit Far Cry 5 af. In de game speel je als de 'Captain' die het op moet nemen tegen de gevaarlijke Highwaymen. Deze groep staat onder leiding van tweelingzussen die Hope County onveilig maken.

  Lees hier onze Far Cry New Dawn Review

  Far Cry afbeelding

  FIFA 19 voor 28,- euro (35,- euro zonder Gold)

  Het nieuwste deel in de langlopende FIFA gameserie is FIFA 19. De game bouwt voort op de elementen uit de voorgaande games en voegt er nieuwe functionaliteiten aan toe. De lijst van spelers is weer volledig geüpdate en dit jaar zit ook de UEFA Champions League in de game.

  Lees hier onze FIFA 19 Review

  NBA 2K19 voor 28,- euro (35,- euro zonder Gold)

  Voor mensen die meer van basketbal dan voetbal houden, is er nog een goede deal op een sportgame. NBA 2K19 is namelijk flink in prijs verlaagd. Net zoals FIFA heeft de NBA 2K serie al een hoop games voortgebracht die iedere keer weer wat meer toevoegen.

  Lees hier onze NBA 2K19 Review

  Dragon Ball FighterZ voor 17,50 euro (23,10 euro zonder Gold)

  Dragon Ball FighterZ is een drie tegen drie vechtgame van Arc System Works. In de vechtgame kan je met verschillende personage uit het Dragon Ball vechten en voor eens en voor altijd uitmaken wie de sterkste is.

  Lees hier onze Dragon Ball FighterZ Review

  Dragon Ball

  SoulCalibur VI voor 23,10 euro (28,- euro zonder Gold)

  SoulCalibur VI is het laatst uitgekomen deel in de reeks. In de game vecht je met allerlei vechters die uiteenlopende aanvallen beschikken. Dit kan online of in een van de twee verhalende modi.

  Lees hier onze SoulCalibur VI Review

  Starlink: Battle for Atlas voor 24,- euro (32,- euro zonder Gold)

  In Starlink: Battle for Atlas vlieg je met je ruimteschip door het Atlas sterrenstelsel. Hier ontmoet je verschillende buitenaardse wezens en moet je het opnemen tegen allerlei gespuis dat de werelden onveilig maakt. Dit kan alleen of samen met een vriend in co-op.

  Lees hier onze Starlink: Battle for Atlas Review

  Welke andere aanbiedingen zijn er in de Xbox Spring Sale?

  De hierboven genoemde games zijn natuurlijk niet de enige die met korting te koop zijn in de Xbox Spring Sale. Op de Xbox One aanbiedingen pagina kan je lezen wat er nog meer met korting te koop is. Wil je nog games voor de Xbox 360? Hier is ook een pagina met Xbox 360 kortingen.

  Crackdown 3

  Verkijgbaar vanaf 15 february 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.