Xbox One X prijsverlaging lijkt waarschijnlijk

  Het gerucht gaat rond dat Microsoft vanavond een Xbox One X prijsverlaging zal aankondigen. Meerdere advertenties van Amerikaanse winkels wijzen hierop.

  Microsoft

  Update: De Xbox persconferentie zit erop. Er is toch geen prijsverlaging aangekondigd. Het lijkt er daarom op dat enkel deze Amerikaanse winkels stunten met de prijs en in Nederland de Xbox One X hetzelfde blijft kosten.

  De Xbox One X heeft in Amerika op dit moment aan adviesprijs van 499 dollar. Tijdens de E3 loopt er echter een actie waarbij de prijs 50 dollar lager is, waardoor deze nu uitkomt op 449 dollar.

  Echter zijn er advertenties opgedoken van winkels GameStop en Fry's waarop een prijs van 349 dollar staat aangegeven. Het lijkt er daarom op dat er een Xbox One X prijsverlaging zit aan te komen. De nieuwe adviesprijs zou dan 399 dollar zijn, 100 dollar minder dan nu. In combinatie met de extra kortingsactie komt de prijs dus tijdelijk op die 349 dollar.

  Xbox One X prijsverlaging

  Ook Xbox One X prijsverlaging in Nederland?

  In Nederland koop je op dit moment een Xbox One X voor 499 euro. Als de daling hier ook wordt doorgevoerd zal de nieuwe prijs waarschijnlijk op 399 euro uitkomen voor de krachtigere versie van de Xbox One.

  Naast de Xbox One X is ook de S-versie te koop. Dit is de normale versie van de Xbox One, welke ook een stuk goedkoper is. Deze haal je op dit moment vanaf zo'n 220 euro. Of deze prijs verder zal zakken, is nog afwachten.

  Het antwoord komt vanavond rond 10 uur. Dan zal Microsoft haar Xbox E3 persconferentie houden. Dat alles kun je volgen via onze speciale E3 pagina.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.