Xbox One X kopen voor 419 euro met PUBG bij bol.com (alleen vandaag!)

  Iedereen kan nu de Xbox One X kopen met een flinke korting. De console is bij bol.com nu voor 419 euro te koop vanwege een dagdeal. Bij de game wordt PlayerUnknown’s Battlegrounds geleverd.

  Het is alweer een tijdje terug sinds de Xbox One X uitgebracht werd. Tijdens gamescom vorig jaar kwamen we meer te weten over het apparaat en de games die er op te spelen zouden zijn. In onze Xbox One X review prijzen we het apparaat om de verschillende features waaronder 4K resolutie.

  Xbox One X kopen met PUBG

  Dat de console niet goedkoop zou zijn, was al bekend voordat het apparaat te koop was. De prijs van het apparaat ligt namelijk rond de 499 euro. Bij bol is er nu een dagdeal waarbij de Xbox One X voor 419 euro in huis te halen is met PlayerUnknown’s Battlegrounds. Dit is tevens te combineren met accessoires die kortingen hebben.

  Je kunt de Xbox One X met PUBG hier halen voor 419 euro.

  De Xbox One X met korting en een extra controller zouden 470,99 euro kosten, nu kan deze combinatie voor 460,59 euro aangeschaft worden. Mocht je een Xbox Live Gold abonnement van drie maanden willen bij de console, dan kost dit niet 438,99 euro maar 430,99 euro. De console, een abonnement en een controller zijn ook te koop in een bundel, deze kost 472,59 euro in de plaats van 490,98 euro. Ook bij deze deals wordt PlayerUnknown's Battlegrounds automatisch aan de winkelwagen toegevoegd.

  Andere bundels

  Iedereen kan tot 12 uur vanavond gebruik maken van de actie. Naast de Xbox One X zijn er ook Xbox One S bundels met onder andere Forza Horizon 3, PlayerUnknown’s Battlegrounds en Assassin’s Creed te koop met korting. Ben je benieuwd naar alle games die te spelen zijn op de Xbox One X? Dan hebben wij een lijst met alle beschikbare Xbox One X games.

  PlayerUnknown's Battlegrounds

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.