Xbox One X deal - Flinke korting op 4K gamen!

  Er is een grote Xbox One X deal bij bol.com. De aanbiedingen is alleen vandaag geldig. Naast de Xbox One X krijg je er ook een controller bij.

  Microsoft

  Via bol.com is er vandaag een grote Xbox One X aanbieding, waardoor je 50 euro minder betaalt. De krachtigste console op de markt kost nu 425 euro. De originele prijs van het systeem is 475 euro en het betreft hier de standaard Xbox One X editie.

  Als je voor de deal gaat, zit je overigens ook niet zonder games. Je krijgt namelijk de nieuw uitgekomen State of Decay 2 er gratis en voor niets bij. Je ontvangt de game via een digitale code die automatisch aan je winkelwagen wordt toegevoegd.

  De Xbox One X staat natuurlijk bekend om zijn 4K gaming mogelijkheden die de gameplay op zowel 4K televisies als 1080p schermen. Op de Xbox One X kun je alle Xbox One games spelen, maar het systeem is ook backwards compatible. Dat betekend dat je ook Xbox 360- en originele Xbox games kunt spelen op het systeem.

  Naast de deal op de Xbox One X wordt er ook 40 procent korting verstrekt aan klanten bij aanschaf van een Xbox Live Gold abonnement van drie maanden. Hierdoor betaal je nu voor de bundel maar 436,99 euro en met Xbox Live Gold ben je ook direct onderdeel van Xbox Games with Gold. Hierdoor krijg je maandelijks een aantal games gratis. Deze maand zijn dat Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Super Mega Baseball 2, Vanquish en Streets of Rage.

  Xbox One X deal bevat State of Decay 2

  Zoals je al kon lezen, krijg je ook State of Decay 2 gratis met de Xbox One X. In onze State of Decay 2 review kon je lezen wat we van de game vonden. Het spel heeft een aantal fantastische elementen, maar wordt wel geplaagd door een flink aantal bugs en crashes.

  Op deze pagina van bol.com kun je de dagdeal voor de Xbox One X vinden.

  State of Decay 2

  Verkijgbaar vanaf 22 may 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.