Xbox One verkoop beter dan die van PlayStation 4 in Amerika

  De Xbox One verkoop in de VS was de afgelopen maand beter dan die van de PlayStation 4. Dat is de vierde maand op rij waarin de console van Microsoft de console van Sony verslaat.

  De Xbox One was hiermee de best verkopende console in de VS in oktober. Dat zegt NPD Group die het onderzoek heeft uitgevoerd. De Xbox One verkoop is hiermee voor de vierde maand op rij het hoogste van alle consoles in de VS.

  Xbox One verkoop voornamelijk toe te schrijven aan Gears of War 4

  Niet alleen in de VS was de Xbox One de best verkopende console, ook in het Verenigd Koninkrijk en in Australië was de Xbox One de meest verkochte console. De grootste reden hiervoor is de komst van Gears of War 4 en Battlefield 1. Beide games waren te verkrijgen in combinatie met de console wat goed was voor de verkoopcijfers zegt Microsoft.

  Voornamelijk Gears of War 4 heeft geholpen bij de populariteit van de console. Zowel in de VS als in het Verenigd Koninkrijk zorgde deze game samen met Battlefield 1 voor een toename van 52 procent in multiplayer spelers op Xbox Live in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.