Xbox One smartwatch komt mogelijk in 2015

  Er gaan geruchten dat Microsoft werkt aan een Xbox One smartwatch, die in 2015 moet gaan verschijnen. De Xbox One smartwatch zal zich gaan richten op gezondheid en fitness, volgens een van de huidige leveranciers van Microsoft.

  De Xbox One heeft zelf ook al veel gezondheids- en fitnessapps, wat de connectiviteit tussen de smartwatch en de console makkelijk moet maken. Joe Officer, hoofd van Microsoft leverancier Exertis, laat in een interview met PCR het volgende weten:

  " De draagbare markt groeit nog steeds en we kunnen verwachten dat Microsoft volgend jaar een golf van apparaten gaat uitbrengen. Deze zullen gekoppeld worden aan de Xbox One, die al tal van gezondheids- en fitnessapps heeft. Voeg daar real-time hartslagmeters, gezondheidsbanden, weegschalen en video-sensoren aan toe en gebruikers zullen dag in, dag uit real-time monitoring van zichzelf hebben."

  Xbox One smartwatch mogelijk in 2015

  Als de geruchten kloppen, dan moet de smartwatch van Microsoft in 2015 gaan verschijnen. Eind oktober kwam de Microsoft Band al uit, een fitness-smartwatch die alleen in Amerika te krijgen is. Ook werd bekend dat de Moto 360 de koning onder smartwatches met Android Wear is.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.