'Xbox One S All Digital wordt morgen officieel bekendgemaakt'

  De afgelopen tijd zijn er veel geruchten verspreid over een schijfloze Xbox One. Zo zou deze Xbox One een Xbox One S All Digital Edition worden en het gerucht gaat dat deze op 7 mei zal worden uitgebracht. Nu gaat er een ander gerucht dat dit morgen officieel bekend zal worden gemaakt en dat de pre-orders dan ook gelijk beginnen.

  Tot nu toe wordt er nog zeer twijfelend gereageerd op de Xbox One S All Digital Edition. Dit komt voornamelijk omdat de prijs van de schijfloze Xbox One ongeveer 200 euro zal zijn. Morgen zal hier waarschijnlijk meer informatie over worden gegeven door Microsoft zelf, zodat twijfelaars kunnen beslissen of dit een juiste aankoop is of niet.

  Wat is het nut van de Xbox One S All Digital Edition?

  Het doel van Microsoft met het maken van de nieuwe editie van de Xbox One S is waarschijnlijk om te testen hoe goed het systeem werkt en of deze veel wordt verkocht. De geruchtenmolen over de next gen Xbox draait ook al een flinke tijd en een van deze geruchten is dat er twee verschillende Xbox-varianten zullen worden uitgebracht. Eén hiervan zou zich gaan focussen op het streamen van games. Eén van die varianten zou net als de All Digital Edition de onderstaande pijlers hebben:

  • Kleiner
  • Goedkoper
  • Streaming-only
  • Drie preload games

  De koper heeft ook een aantal voordelen bij het kopen van de Xbox One S All Digital Edition. Zo zou deze streaming-only console een stukje kleiner zijn dan de gemiddelde Xbox One en er zullen in dit geval ook geen game-hoesjes meer zijn die ruimte innemen. Daarnaast zal deze variant iets goedkoper worden, namelijk rond de 200 euro en zal deze nieuwe Xbox One al drie populaire games in de pre-load hebben staan.

  Forza Horizon 3

  Welke games krijg je gratis bij deze nieuwe Xbox One?

  Bij deze schijfloze Xbox One S zijn drie grote games inbegrepen. Namelijk Minecraft, Forza Horizon 3 en Sea of Thieves. In dit geval heb je als koper in ieder geval iets om mee te beginnen na de aankoop van de Xbox One S All Digital. Dit is waarschijnlijk een stunt van Microsoft om de aankoop van de schijfloze Xbox One iets aantrekkelijker te maken.

  Of deze games de aankoop van de nieuwe Xbox One variant waard zijn, is nog maar de vraag. Daar kunnen wij jullie bij helpen, wij hebben namelijk een Minecraft Xbox One review, een Forza Horizon 3 review en een Sea of Thieves review geschreven. Meer informatie over de nieuwe Xbox One zal waarschijnlijk morgen bekend worden gemaakt.

  Minecraft

  Verkijgbaar vanaf 18 november 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.