Xbox One S All Digital Edition officieel bekendgemaakt door Microsoft

  De vele geruchten over de Xbox One S All Digital Edition zijn nu officieel bevestigd door Microsoft. De geruchten die zijn verspreid komen vrijwel overeen met de daadwerkelijke release van de schijfloze Xbox One. De aankoop van deze Xbox gaat gepaard met drie welbekende games.

  Xbox gamers reageren nog niet al te enthousiast op de release van de Xbox One S All Digital Edition. Momenteel worden er nog veel vragen gesteld over het overzetten van fysieke exemplaren die al zijn gekocht voor de andere Xbox One die wel de mogelijkheid hebben om discs af te spelen.

  Hoeveel kost de nieuwe Xbox One S All Digital Edition?

  De prijs van de schijfloze Xbox One S is nu officieel bekendgemaakt, deze zal namelijk ongeveer 230 euro kosten. Voor dit geld heb je een all-digital versie van de Xbox One S en drie games die welbekend zijn in de gaming community. Deze games zullen gepaard gaan met de aankoop van de Xbox One S All Digital Edition:

  Op Twitter werd een vraag gesteld over hoe het zit met de al eerder gekochte fysieke exemplaren van games. Dit werkt in principe hetzelfde als wanneer je switcht van een ene console naar elke andere Xbox One console. Alle data en progressie die je hebt gemaakt in een game zal worden overgezet, maar er zal een digitale versie van de game moeten worden aangeschaft.

  Forza Horizon 3 Xbox One

  Wanneer kan ik de Xbox One S All Digital bestellen?

  De schijfloze Xbox One S kan nu al worden besteld, maar deze zal pas vanaf 7 mei 2019 binnen kunnen komen. Dit komt omdat de console op dat moment pas uitkomt. Alle games die je aanschaft worden opgeslagen in de Cloud en de content die je hebt gedownload kun je beschikbaar stellen op elke andere Xbox One.

  De Xbox One S All Digital bevat 4K-resolutie en ultra HD-videostreaming. Daarnaast is er nog een voordeel aan de schijfloze Xbox One, de digitale aankopen kunnen namelijk voor de release van de game worden geïnstalleerd. Hierdoor kun je direct na de release beginnen met spelen.

  Deze Xbox One S is duidelijk een test voor de next-gen Xbox. Je kunt hier alles lezen over de geruchten die gaan over deze next-gen Xbox, die momenteel Xbox Anaconda wordt genoemd.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.