Xbox One S 2TB model wordt niet meer gemaakt

  Het witte Xbox One S 2TB model dat Microsoft ruim drie weken geleden aankondigde, raakt uitverkocht. Bij de bekendmaking meldde Microsoft al dat het om een gelimiteerde uitgave ging. Er zullen daarom geen nieuwe exemplaren uitgegeven worden.

  Het Xbox One S 2TB model is voor 400 euro te koop en stelde spelers in staat om vanaf 2 augustus met de diensten van Microsoft aan de slag te gaan. Dit model verschilt verder niets met de andere twee modellen, de 1TB en 500GB versies. Sowieso verschilt de Xbox One S weinig met haar voorganger behalve dat de console een stuk compacter is gemaakt.

  Als je toch in aanmerking wilt komen van een Xbox One S 2TB model dan zul je er snel bij moeten zijn. De laatste Xbox One S 2TB modellen zijn namelijk in de verkoop gegaan.

  Xbox One S 2TB model via andere partijen al in omloop

  Ook externe partijen bieden de console al aan, maar tegen een aanzienlijk hogere prijs. Een andere optie is om the Gears of War 4 Limited Edition aan te schaffen die in oktober verschijnt, maar ook die komt op de markt voor een hogere prijs.

  Een laatste optie is om te wachten op de Xbox Scorpio die volgend jaar zomer moet verschijnen en waarover vandaag bekend werd gemaakt dat de eerste games in ontwikkeling zijn. De Xbox Scorpio wordt gekenmerkt vanwege de mogelijkheid tot het afspelen van games op 4K resolutie.

  Gears of War 4

  Verkijgbaar vanaf 11 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.