Xbox One reclame haalt uit naar falend PlayStation Network

  Het PlayStation Network heeft de afgelopen tijd te kampen gehad met een aantal problemen. Microsoft maakt daar nu handig gebruik van in een nieuwe Xbox One reclame.

  De reclame komt alleen uit voor de Amerikaanse markt en heeft in de hoofdrol een populaire American Football speler, Marshawn Lynch, voormalig van de Seattle Seahawks. Aan het einde van de nieuwe Xbox One reclame wordt nog even flink uitgehaald naar de grootste concurrent PlayStation.

  Steek onder water in Xbox One reclame

  De reclame op zich bevat enigszins flauwe interactie tussen de American Football speler, die een assistent speelt, en zijn baas. In de reclame zelf gebeurt nog vrij weinig, maar het venijn bij deze reclame zit hem in de staart.

  "Play on the gaming network that won't let you down. Xbox Live and the new Xbox One S."

  Xbox haalt hiermee flink uit naar PlayStation. De Japanse console heeft de afgelopen maanden meerdere malen te maken gehad met storingen en zijn er onlangs nog meerdere accounts gehackt. In de Xbox One reclame wordt dus gebruik gemaakt van negatieve reclame. Een fenomeen dat in Amerika erg gebruikelijk is, maar in Nederland in veel mindere mate wordt toegepast. Een vergelijkbare reclame zal in Nederland dan waarschijnlijk ook niet snel verschijnen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.